Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové masky
- Zaujímavý produkt na noc. Ráno je pokožka vypnutá a oddýchnutá.
- jednoducha aplikácia
Od tejto masky som čakala viac výživy. Je to len taká ľahká, mokrá, esenciálna maska, ktorá nemá nejaké oleje v sebe. Pre suchú pleť si treba vybrať viac mastnejšej hydratácie v iných výživnejších maskách. Nič moc. Z cenových relácii patrí do rady lacných pleťových masiek, to by mohlo aj niečo napovedať.
Dobrá ,jemná maska, vsiakne do pokožky za 10 minút...a vyhladí ju .. vyzerám hneď mladšie o pár rokov.....
- Гарні патчі
- Ціна
Досить жорстка текстура, але скоріш за усе, це обумовлено типом пакування. В будь-якому разі, співвідношенням ціна-якість я повністю задоволена.
The Skin House Wrinkle Golden Snail EGF Patch Hydrogélové náplasti so zlatom a slimačím mucínom 60 x 90 g
- Dobrá cena, veľké balenie
Krasne stiahne zacervenanie ,prijemna chladi co sa zakaznickam paci .Su po nej viditelne vysledky okamzite
- Pleť zostáva jemná
- ❤️
Príjemná maska na tvár.
- Nemá silnú vôňu
- Príjemná na tvári
- Veľké množstvo za super cenu
Vyborná,veľmi kvalitná,jednoducho sa aplikuje
výborná maska
Jemná peelingová maska s príjemnou vôňou
používam raz týždenne niekoľko mesiacov maximálna spokojnosť
Produkt skúšam prvý krát. Doposiaľ som ho aplikovala len dva krát a očakávala som výraznejší pocit hydratácie. Budem však pokračovať v aplikácii. Možno sa dostaví požadovaný účinok neskôr.
- Pleť v okolí očí je po použití napnuta.Som spokojná.
Garnier čierna Pure Charcoal Skin Natura l s Black Tissue Mask textilná maska s extraktom z čierneho čaju 28 g
- celková spokojnosť
ešte som neskúšala