Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové masky
- pleť je po maske vyživená
- Hydratacny
- Zlozenie
Uzasny krem pre vsetky typy pokozky. Na den mozno znesie aj sucha. Dobra cena, nemina sa rychlo staci ho malo.
- Vyhladi jemne vrasky v okoli oka a vydrzi to cca. 7 hodin
- Su prijemne chladive
- Mam pocit rozjasnenej pokozky v okoli oci.
The Saem Bio Solution Hydrating Hyaluronic Acid Mask Sheet textílna maska s kyselinou hyalurónovou 20 g
Zatiaľ som nepoužila, nemala som čas
červený íl-fajn
Výborná hydratačná maska. Bolo v nej tolko séra že som využila aj na krk a dekolt. Zaraďujem ju medzi moje obľúbené
- Výborná znášanlivosť aj pri citlivej pleti. Výborne hydratuje a osviežuje pleť.
som rada, ze som tento obchod nasla. kvalitne produkty
The Saem Natural Charcoal Mask Sheet Тextílna maska z prírodného uhlia Natural Condition Avocado Mask Sheet 21 ml
Ešte som neskúšala
- Príjemná ľahká textúra
- Nevysušuje pleť
- Jemné abrazívne čiastočky
Maska je ílovitého typu čiže zaschne na pleti. Akonáhle masku zmývate a masírujete tak sú v nej jemné zrniečka. Maska je príjemná na pleti a nevysušuje ju.
- Ešte som neskúšala
Vyborne zhydratuje
Krásne vyhladí a hydratuje pokožku, rýchle doručenie skvelá cena
Výborné hydratuje a vyživuje pokožku.
- po aplikácii som mala viac začerveňanú tvár ako pri iných maskách
- kvalitný výrobok, spokojnosť, tento produkt by som určite odporučila
Jemná, hladká pokožka.
Maska neschne, čo je super, pretože nevysúša pleť, nespôsobuje pnutie pleti, neštípe. Pleť je po nej hebká a jemná a čistá. Iné masky podobného typu mi na tvári uschli a bol problém ich umyť a pleť nepríjemne pnuli. Pri tejto maske sa to nestalo. Pomer cena výkon je perfektný. Určite objednám znova. Aj moja pubertálna dcéra ju skúsila a je veľmi spokojná. Ona ju ocenila ešte viac , keďže má problematickejšiu pleť ako ja a potrebuje takýto tip masky.
- Vyhovuje
- dobrý produkt
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »