Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové masky
super
- Krásne vypne pleť
- Stiahne póry a upokojí podráždenie po čistení
- Ľahko sa nanáša
Na rozdieľ od iných masiek s podobným účinkom sa táto maska po uschnutí nedrolí
- prijemne upokojuje pokozku
Juvena Specialists Miracle Beauty Mask 75 ml
Pridané: 17. apríla 2024
(naposledy upravené 17. apríla 2024)
Zakúpený v Vivantis.sk
super, odporúčam
Some By Mi Rozjasňujúca nočná maska pre žiarivú pleť Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask - 15 g
- malé balenie
Rýchlo sa vstrebáva nenecháva mastný film, ráno je pleť jemná jediné čo ešte neviem vyhodnotiť je či zjednocuje pigment pleti pretože ja mám dosť veľé fľaky a mám problém naozaj násť kozmetiku, ktorá mi s týmto problémom pomôže a to som už vyskúšala aj laser
Pleť po použití ráno je jemná nie je mastná. Ešte krátko používané ale za mňa odporúčam vyskúšať
Výborne stiahne póry. Pleť zjemní. Dobre zmývateľná. Nízka cena.
- veľmi dobré
Odporúčam.
- Príjemná vôňa
- Po použití masky, tvar jemna
- Veľkosť a cena
Naozaj vás rozžiari
Celková spokojnosť
Výborný odporúčam
Vysoká spokojnosť.
Výborný
Mizon plátýnková 3D Joyful Time Essence Mask Green Tea maska so zeleným čajom pre hydratáciu a vitalitu pleti 23 g
- Hydratovaná pleť
- Jemná pleť
- Zlý strih
- Hydratovaná pleť
- Jemná pleť
Beauty of Joseon Centella Asiatica Calming Mask 25 ml
Pridané: 29. marca 2024
(naposledy upravené 29. marca 2024)
Zakúpený v Cosibella.sk
Veľmi dobrá maska, jedna z najlepších aké som kedy mala a to som ich odskúšala už veľmi veľa.
- Hydratuje naozaj neuveriteľne
Produkt už som si zakúpila niekoľko krát. Na prvý pohľad vyzerá veľmi lepkavo, ale po nanesení nie je vôbec lepkavých, v priebehu noci sa krasne vpije do pokožky a ta zostavá maximálne hydratovaná, naozaj jeden s mojich najobľúbenejších produktov.
- Naozaj funguje
- Krásne vyčistí čierne bodky
Zobrazujem 201 - 220 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...25 Ďalšie »