Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové masky
- žiarivejšie očne okolie super hydratacia
pleť je žiarivejsia
Prijemne posobi na pleti a po pouziti je tvar upokojena.
- Supeeer
- Prvé náplaste, ktoré som vyskúšala a naozaj fungovali
- Zatiaľ žiadna :)
Elizavecca Náplasti pod oči s kyselinou hyalurónovou Hell-Pore Gold Hyaluronic Acid Eye Patch 90 g / 60 ks
- Super maszk eztis csak ajanlani tudom
- Ezt a maszkot imádom...ugyanilyen tonikom vn..nagyon joo csak ajánlani tudom
- hydratačná
- homogénna
- príjemná textúra
Dobre čistí pokožku a ma na pleti pekny bublinkovy efekt . Na hlinovu masku veľmi dobrá kvalita. Som spokojná
uzasna maska,,vypne,vyhladi plet ,,zjemni vrasky ,,zlupuje sa v celku,,ziadne kusocky a drobenie ,,za mna topka
Táto maska ma milo prekvapila. :) Pleť je po nej krásne jemná a pôsobí (rsp.) je žiarivejšia. Dobre sa nanáša aj vďaka priloženému aplikátoru.
Pri prvom použití ma pleť trochu pálila, ale potom tento problém už nebol. Ale ja mám veľmi citlivú pleť, tak to bude najskôr tým.
Inak je maska super. Určite však odporúčam pravidelné používanie (aspoň. 2x týždenne) pre lepší výsledok.
- Velmi vyživujúca maska, po aplikácii je na pleti viditeľné že dostala extra starostlivosť, je hydratovaná, vypnutá a vyživená.
Some By Mi Rozjasňujúca nočná maska pre žiarivú pleť Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask - 15 g
Kupujem opakocane. Krasne rozjasni a zjemni plet
Je to super vyhladzujuca maska som spokojná odporúčam značku medi pill
neodporucam preto lebo deklik nedrzi, musela som ho prelepit paskou aby mi masky nevyschly, na druhej strane chyba uplne ten plastovy stuplik a tym padom netesni ani jedna strana, co som citala na stranke yesstyle tak nie som prva ktorej sa to stalo, este s ksisters riesim co stym.
- pleť je vyživená, maska sťahuje póry
- príliš vysoká parfumácia
Celkom dobrá maska
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »