Najnovšie recenzie zo sekcie Pleťové masky
Príjemná konzistencia.
The Saem Bio Solution Hydrating Hyaluronic Acid Mask Sheet textílna maska s kyselinou hyalurónovou 20 g
Perfektne hydratuje a plet je vyrazane napnutejsia
Z maskami mám dobré skúsenosti
- Perfektná maska budem si ju kupovať
- Všetky produkty prišli pekne zabalené.
- Komunikácia medzi predávajucim a kupujúcim v prípade nejakého problému je špičková, veľmi spokojná som
- zloženie
- objem,cena
- účinok
- obsahuje silikon
Kvalitná hydratačna maska, ktorá sa da použiť aj ako krem,len v menšom množstve. Má príjemnu vôňu a gélovú konzistenciu modrastej farby. Pleť je po nej jemná, hydratovaná bez mastného pocitu. Ideál na leto! Pre suchšie typy pokožky treba naniesť ešte výživnejší krém alebo olej. Pomer cena a obsah je výborný. Maska je vhodná pre všetky typy pleti a vekove kategorie.
- Skutočne skvelý produkt,bola som pozitívne prekvapená už po prvom použití,nakoľko vankúšiky sú veľmi kvalitné,ľahko sa aplikujú a pokožku okolo očí krásne rozžiaria a hydratujú,proste oživia okolie očí a vy potom pôsobíte sviežejšie a nie unavene,je to naozaj skvelý produkt,ktorý sa oplatí vyskúsať,ja ho mám doma v zásobe,keby sa náhodou minul,mám ho v chladničke,čo ešte zvyšuje jeho efekt a príjemne osvieží hlavne počas letných dní :)
- hydratuje pleť
- perfektná textúra, nemastí pleť
Some By Mi Rozjasňujúca nočná maska pre žiarivú pleť Yuja Niacin 30 Days Miracle Brightening Sleeping Mask - 15 g
- Príjemná gélová konzistencia
- Extra hydratácia
- Zúženie pòrov
- Zjemnenie textúry pleti
Produkt už poznám z minulosti, som spokojná.
- Uvedený produkt mám už vyskúšaný a som s ním spokojná.
Pouzivam uz dlhsie, prijemne vonia, spokojnost.
Výborne vypne pleť
Výborná maska
Výborná maska
Krásne hydratuje
- Rýchlo zhydratuje pleť
- Nevhodny na precitlivenu plet
- Vyhovuje aj citlivej a suchej pleti
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »